fbpx
Søg værelse

HOTEL Frederikshavn - Velkommen hjem

Det er med stor glæde, at vi byder "velkommen hjem" til HOTEL Frederikshavn. 

HOTEL Frederikshavn, er for mange det naturlige hjem når de er ude. Vi byder alle velkommen, forretningsfolk, søfolk, montører, familier på ferie og hvem, der ellers vil bo centralt, i en hjemlig atmosfære og sætter pris på personlig service, med hygge og hjertevarme.

HOTEL Frederikshavn, er beliggende bare 2 min. gang fra centrum, 5 min gang til tog, 10 min gang til Stena line og Læsø Færgen. Hotellet er med sin centrale placering i Frederikshavn, det naturlige valg, idet vi ligger tættest på E45 og kun 150 m fra gågaden. 

HOTEL Frederikshavn, råder over 55 renoverede værelser, og vi står derfor til rådighed for både store og små selskaber, der ønsker at overnatte på Hotel i Frederikshavn.

HOTEL Frederikshavn, har egen parkeringsplads, som frit kan benyttes i forbindelse med overnatning.

Overnatter du i Frederikshavn, rækker du en meget stor del af Vendyssel, inden for en radius af 50 km. Hotel Frederikshavn ligger næsten på toppen af Danmark og lige midt i Lysets Land.

Så skal du bruge prisbillig hotel overnatning i Nordjylland, kan du fra Frederikshavn nå Skagen, Hirtshals, Brønderslev, Sæby, Aalborg eller Hjørring inden for ca. 30-40 min.

De skønne omgivelser i og omkring Frederikshavn spænder lige fra et meget aktivt havneliv, til Bangsboparkens stille og rolige atmosfære, hvor der er rig mulighed for fordybelse.

 • Restaurant Restaurant
 • Møde og konferencer Møde og konferencer
 • Tilbud Tilbud
 • Restaurant

  Restaurant

 • Møde og konferencer

  Møde og konferencer

 • Tilbud

  Tilbud

Søg ledig værelse