Hold ferie i Danmark

221919 Palmestranden1

Covid-19 har nok ikke rokket ved vores lyst til at holde ferie under sydens sol, men den har rokket ved vores tryghedsfølelse.

Noget af det bedste ved at holde ferie er: at slappe af, føle sig tryg, nyde hinandens nærvær, opleve noget nyt, opleve noget som vi kan dele med hinanden og andre og meget mere.

Meget af førnævnte kan du også opleve i Danmark, du kan endda føle dig rimelig tryg ved at der i Danmark er udstukket retningslinjer for samlinger og oplevelsescentre.

Nordjylland er et dejligt sted, vi er stolte af at være nordjyder, vi er gæstfrie og vi elsker at vise vores egn. I Nordjylland har du oplevelsesmuligheder der spænder lige fra sin særegne natur til oplevelsescentre.

Frederikshavn kommune har det hele: Nordjysk natur, oplevelsescentre, palmestrand, strand, havne, fiskerbyer, lystfiskeri fra strand og moler, små veje til fede motorcykel/cykel ture.

HOTEL Frederikshavn er et godt udgangspunkt for ture i det nordjyske. Med base på HOTEL Frederikshavn rækker du en stor del af Vendsyssel med bare en times kørsel.

Hold ferie i Danmark, så hjælper vi hinanden i en svær tid. Hotelbranchen er en af de hårdest ramte brancher under Corona krisen, men du kan hjælpe ved at booke dansk.

Book dansk – book din ferie direkte på hotellets hjemmeside, eller pr telefon +45 98420977, vi er klar med et godt tilbud til dig.

Brug eventuelt også et af vores søsterhoteller på din ferie i Danmark