Høj kvalitet, nemt check-in & gode priser

HOTEL Frederikshavn er et walk-in-hotel, hvilket betyder, at du selv skal tjekke ind, når du kommer til hotellet.

Det kan du enten gøre ved at indtaste den kode, som du fik tilsendt i bekræftelsesmailen, eller ved at ringe til vores reception på +4598420977. På alle vores yderdøre finder du udførlig information om, hvordan du kommer ind på hotellet, og hvordan du tjekker ind. Også hvordan du kommer i kontakt med os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et ophold.

Nøglen til dit værelse ligger enten i en nøgleboks eller en kuvert i receptionen, afhængig af din reservation.

Receptionen er bemandet hver dag fra kl. 6.15-11.00 (weekend og helligdage fra kl. 7.00); værelserne er i høj kvalitet, og vi serverer naturligvis en stor, lækker morgenmadsbuffet hver morgen indtil kl. 9.30.

Check-in er fra kl. 14.00, og check-out er indtil kl. 11.00.

På Hotel Frederikshavn får du høj hotelkvalitet, nemt og bekvemt check-in samt en stor og god morgenservering til en billigere pris end hos andre hoteller i samme kategori.

Så bliver det vist ikke lettere at bo på et flot og moderne hotel!

Velkommen!

 

Når du vælger HOTEL Frederikshavn, så er DU med til at gøre en forskel. Hotel Frederikshavn, sømandshjemmet,  er et non-profit hotel, hvor hver krone fra overskuddet af hoteldriften går til velgørenhed, dermed er du med til at støtte velfærdsarbjedet blandt søfolk og tilknyttede til de maritime erhverv.