Oplev Hirtshals

Nordsø Oceanarium

Nordsø Oceanarium

Nordeuropas største akvarium byder på et spændende eventyr under havets overflade. De 10.000 m2 indendørs, 5000m2 udendørs, 75 akvarier og mere end 7.000 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element. Udforsk de 7 destinationer, dyk helt ned på havets bund, kravl rundt om skibsvraget, fang krabber med de bare hænder og mærk naturens kræfter. Klap en søstjerne på ryggen, stå ansigt til ansigt med en sæl og søg efter Nordsøens guld. Der venter store HAV-oplevelser både ude og inde.
Hirtshals havn

Hirtshals havn

Hirtshals Havn blev bygget i perioden 1919-1931 under ledelse af ingeniør Jørgen Fibiger, og udvidet første gang i 1966 - og flere gange siden. Hirtshals Havn er rammen om omfattende erhvervsaktiviteter inden for fiskeri, fiskeforædling, transport og maritim service, og er i dag en af Danmarks største fiskerihavne. En del af havnen er lukket for offentligheden, men man kan køre eller gå rundt og se både, der lander deres fisk.
Ørne reservatet

Ørne reservatet

Ørnereservatet. Oplev de majestætiske ørne og se dem udfolde sig lige over dig. 24 km uden for Hirtshals på vej mod Skagen, og forbi Tversted Klitplantage, finder du en attraktion i verdensklasse.
Tornby gamle købmandsgaard

Tornby gamle købmandsgaard

Tornby gamle købmandsgaard. En 200 år gammel skudehandelsgård og blandet landhandel med inventar fra 1860. I den gamle butik dufter der af friskmalet kaffe, spegepølse, ost og sæbe. Du kan købe egnens specialiteter og opleve hvordan det var, at handle over disken, inden verden fik stress og plastic.