Oplev Skagen

Grenen

Grenen

Grenen og strandene. Strandene omkring Skagen er unikke i deres forskellighed. Øskystens rolige vand med forholdsvis lav dybde er ideel til børn. Hvorimod vestkystens barske natur er for de garvede badere, med dybde og indimellem barske bølger.

Krydstogtskibe i Skagen

Krydstogtskibe i Skagen

Skagen Krydstogt, skagen havn er for nyligt udvidet, for derved at kunne modtage krydstogtskibe af anseelige størrelser. Klik på linket og du kan se hvornår de anløber Skagen havn - et imponerende syn, der altid er en "kigger" værd.

Skagen by

Skagen by

I Skagen områdets mange specialbutikker får du en anderledes shoppingoplevelse. Som kunde bliver du betjent med varme og charme - med et nærvær, som afspejler glæden ved at drive butik. Skagen området arbejder bevidst for at bevare et klassisk handelsliv med mange, flotte specialforretninger - også uden for gågaden. Og de glæder sig alle til at give dig en personlig og nærværende oplevelse.

Skagen havn

Skagen havn

Skagen havn Skagen er med sin industrihavn - værftshavn - lystbådehavn, man kan få en hel dag til at gå, ved blot at betrakte livet på havnen. og måske midvejs at nyde en fiskeplatte ved de røde pakhuse.