Oplev Strandby

Strandby Kirke

Strandby Kirke

Strandby kirke fremtræder helt forskelligt fra de to andre kirker i sognet. Den er opført i 1965-66 efter tegning af arkitekt J. Blegvad, Aalborg som filialkirke til Elling kirke. Den hastigt voksende fiskerbys befolkningstilvækst havde skabt behov for en kirke i Strandby, og meget passende er det blevet sagt om Strandby kirke, at den kunne minde lidt om en fiskekutter med sejl (taget) og styrehus (tårnet).

Strandby lystbådehavn

Strandby lystbådehavn

En moderne lystbådehavn fyldt med atmosfære, i den driftige fiskerby Strandby. Helt nye faciliteter med afsæt i byens stolte maritime traditioner. Et besøg værd for sejlere, lokale og turister!

Strandby Havn

Strandby Havn

Strandby havn, Her landes og sælges hovedparten af de berømte ”Frederikshavner Rødspætter” Besøg fiskeauktionen om morgenen kl. 07.00 nyd auktionarius hurtige tale, fiskehandlernes diskrete vink – og tag en friskfanget rødspætte med hjem til frokost. Her er alt, hvad du har brug for – lige ved hånden – inkl. en perfekt børnevenlig strand, klitter, fredede strand enge og masser af frisk havluft. Du finder også et velassorteret forretningsliv indenfor dagligvarer og maritim service af enhver art.

Kræmmermarked & Sjov Tirsdag

Kræmmermarked & Sjov Tirsdag

Strandby, har mange spændende events i løbet af året, men en af de rigtige autentiske begivenheder er "sjov tirsdag" fra kl 16-20 er der mulighed for en god handel i boderne og hen mod aften serveres der fiskeplatter m.m. Aftenen byder også på musik under sejlet.